Sisteme supraveghere resedinta

Sisteme Securitate

Cerere gratuita

Cere serviciu

Sisteme supraveghere resedinta Ilfov
0 +

Proiecte terminate

Sisteme supraveghere resedinta Ilfov

Sisteme supraveghere resedinta Ilfov
Prezentare generală pentru sisteme supraveghere resedinta Ilfov

AA Servinstal ofera sisteme supraveghere resedinta Ilfov, Bucuresti.

Specialistii AA Servinstal in Bucuresti – Ilfov, va pot ajuta gratuit sa selectati componentele necesare ale sistemului de securitate al resedintei adecvat de la producatori de top existenti pe piata si in functie de cerintele dumneavoastra functionale si vor elabora un deviz. De asemenea  vor instala sistemul la preturi competitive asigurand garantie si servicii de mentenanta preventiva post-garantie asigurandu-va ca bunurile si familia dumneavoastra sunt protejate impotriva raufacatorilor. CONTACTATI-NE!

Servicii generale pentru sisteme supraveghere resedinta Ilfov

Rezidential / Comercial

Ce este un sistem de securitate?

Cea mai de bază definiție a oricărui sistem de securitate se găsește în numele său. Este literalmente un mijloc sau metodă prin care ceva este securizat printr-un sistem de componente și dispozitive compatibile ce functioneaza impreuna. În acest caz, vorbim despre sistemele de securitate la domiciliu, care sunt rețele de dispozitive electronice integrate care lucrează împreună cu un panou de control central pentru a va proteja împotriva spargătorilor și a altor potențiali intruși la resedina dumneavoastra.

Sisteme supraveghere resedinta Ilfov

SERVICIU

AA Servinstal Bucuresti Ilfov

Sisteme supraveghere resedinta Ilfov

SERVICIU

Un sistem tipic de securitate la domiciliu include:

  • Un panou de control, care este controlerul principal al sistemului de securitate al unei case
  • Senzori pentru uși și ferestre
  • Senzori de mișcare, atât la interior, cât și la exterior
  • Camere de securitate cu fir sau fără fir
  • sirena sau o alarma zgomotoasa
  • Un semn vizibil la exterior și autocolante pentru ferestre( care sa atraga atentia eventualilor intrusi ca resedinta este supravegheata

Rezidential / Comercial

Cum funcționează un sistem de securitate?

Sistemele de securitate la domiciliu funcționează pe conceptul simplu de securizare a punctelor de intrare într-o casă cu senzori care comunică cu un panou de control sau un centru de comandă instalat într-o locație convenabilă undeva în casă.

Senzorii sunt așezați în mod obișnuit la ușile care duc spre și dinspre o casă, precum și la ferestrele ușor accesibile, în special în toate cele care se deschid, în special cele de la nivelul solului. Spațiile deschise din interiorul caselor pot fi securizate cu senzori de mișcare.

Panou de control: Panoul de control este computerul care armează și dezarmează sistemele de securitate, comunică cu fiecare componentă instalată, sună alarma atunci când o zonă de securitate este încălcată și comunică cu o companie de monitorizare a alarmelor.

De obicei, acestea dispun de un touchpad pentru programare și interacțiune ușoară, este locul în care sunt introduse codurile de trecere pentru armarea și dezarmarea sistemului, pot funcționa pe comenzi vocale și pot fi programate pentru a funcționa cu telecomenzi fără fir numite chei.

Sisteme supraveghere resedinta Ilfov

SERVICIU

Senzori de mișcare: Aceste componente de securitate, atunci când sunt armate, protejează un spațiu dat prin crearea unui perimetru invizibil care nu poate fi încălcată fără să sune o alarmă. Acestia sunt de obicei utilizati pentru a proteja încăperile care conțin obiecte de valoare, precum și zonele mai puțin frecventate în case mai mari.

Camere de supraveghere: disponibile atât în ​​configurații cu fir, cât și fără fir, camerele de supraveghere pot fi utilizate în mai multe moduri diferite ca parte a unui sistem de securitate general.

AA Servinstal Bucuresti Ilfov

Sisteme supraveghere resedinta Ilfov

SERVICIU

Utilizările tipice includ monitorizarea:

Zone greu de văzut sau îndepărtate ale proprietății dvs.

Clădiri îndepărtate, cum ar fi garaje, hambare și anexe exterioare. Puncte de intrare, atât exterioare, cât și interioare, cum ar fi ușile de garaj și ușile din față

Camerele de supraveghere pot fi accesate de la distanță pe computere, smartphone-uri și tablete. Acestea sunt adesea folosite în această metodă atunci când proprietarii de locuințe sunt în afara orașului, pentru a veghea la livrări și a altor exemple de personal ce asigura servicii  precum îngrijitorii sau gradinarii . De asemenea, pot fi utilizate pentru a înregistra orice patrundere prin efractie la resedinta, inclusiv o imagine identificabila  asupra spărgătorilor și poate chiar a vehiculului pe care l-au condus.

Rezidential / Comercial

Ce se întâmplă când apare o patrundere prin efractie?

Sistemele de securitate sunt concepute pentru a îndeplini anumite sarcini atunci când o zonă securizată este încălcată. Ce fac sistemele dvs. de securitate în cazul unei patrunderi prin efractie depinde de tipul de sistem pe care îl utilizați.

Sisteme de securitate monitorizate profesional: dacă sistemul dvs. de securitate este monitorizat profesional de către o companie de securitate , aceasta este avertizata când apare o problemă de securitate în casa dvs. Împreună cu sirena care sună, compania de monitorizare este alertată. Un expert instruit în securitate poate încerca să comunice cu proprietarul casei prin intermediul panoului de control dacă este configurat pentru comunicarea vocală bidirecțională sau va apela numărul de contact de urgență listat în cont.

Aceste tipuri de sisteme de securitate comunică cu compania de monitorizare într-unul din mai multe moduri, inclusiv:

Prin conexiunile telefonice de acasă existente, care continuă să funcționeze în timpul întreruperilor de curent atunci când este  utilizat acumulatorul de rezerva.

Fără fir prin intermediul frecvențelor radio celulare, cum ar fi utilizarea telefoanelor mobile, care continuă să funcționeze și în timpul întreruperilor de curent atunci când se utilizează backupul acumulatorului.

Voice over Internet Protocol (VoIP), care insa  de obicei nu funcționează într-o pană de curent.

Prin internet, care, de asemenea, nu funcționează de obicei într-o întrerupere a curentului.

În caz de urgență reală, compania de monitorizare va notifica personalul de intervenție de urgență corespunzător din zona dumneavoastră. De asemenea, compania de monitorizare va încerca să mențină comunicarea cu dvs. până când echipele de intervenție în caz de urgență vor ajunge la dumneavoastră acasă.

Sisteme supraveghere resedinta Ilfov

SERVICIU

Sistemele monitorizate permit de obicei ca proprietarii de case (sau persoanele desemnate) să fie notificate prin mesaj text și e-mail atunci când are loc o încălcare a perimetrului de securitate.

Sisteme de securitate non-monitorizate: există astăzi o mulțime de sisteme de securitate DIY care nu includ servicii monitorizate profesional. În cazul unei intruziuni la domiciliu atunci când este instalat acest tip de sistem de securitate, sună o sirena zgomotoasa  (cu condiția să fie instalată una). Contactarea polițiștilor, a pompierilor sau a altui personal de intervenție în caz de urgență trebuie inițiată de proprietarul casei, formând numărul corespunzător, de obicei 112.

Aceste tipuri de sisteme pot sau nu să permită trimiterea de mesaje text sau notificări prin e-mail proprietarului locuinței în cazul unei încălcări a securității, în funcție de furnizor și de sistemul pentru care ați optat.