Reparatii sisteme detectie incendiu

Sisteme Securitate

Cerere gratuita

Cere serviciu

Reparatii sisteme detectie incendiu Bucuresti
0 +

Proiecte terminate

Reparatii sisteme detectie incendiu Bucuresti

Reparatii sisteme detectie incendiu Bucuresti
Prezentare generală servicii de reparatii sisteme detectie incendiu Bucuresti

AA Servinstal ofera servicii de Reparatii sisteme detectie incendiu Bucuresti – Ilfov pentru spatiul rezidential sau privat.

Multe dintre centralele antiefractie permit si conectarea senzorilor de fum dar recomandabil este sa instalat o centrala separata pentru detectie incendiu. Sistemele de detectie anti incendiu sunt foarte utile pentru protectia afacerii dumneavoastra sau pentru locuinte (mai ales cele folosite intermitent)

Daca folositi centrala de alarma si pentru detectie de incendiu, detectie gaze, inundatie, etc. este recomandat sa alocati zone total separate pentru acesti senzori. Se procedeaza asa pentru ca, in eventualitatea unui incendiu, sa puteti distinge intre o posibila efractie si un posibil incendiu.

Specialistii AA Servinstal BucureestiIlfov, in functie de cerintele tehnice sau functionale exprimate va pot ajuta sa selectati produse fiabile de foarte buna calitate de la producatori de top de pe piata asigurandu-va si buna intretinere a acestora. CONTACTATI-NE!

Servicii generale de reparatii sisteme detectie incendiu Bucuresti

AA Servinstal Bucuresti

Reparatii sisteme detectie incendiu Bucuresti

SERVICIU

Detectarea Incendiilor

Sistemele de detectie incendiu sunt, impreuna cu sistemele antiefractie, cele mai importante sisteme de protectie care pot fi instalate intr-o cladire.
Un sistem de detectie si alarmare este compus din:

– Centrala de detectie si alarmare

– Butoane de alertare manuala

– Detectori fum

– Sirene de interior

– Detectori temperatura

– Sirene de exterior

– Detectori liniari (bariere IR)

– Lampi semnalizare incendiu

– Detectori cu aspiratie

– Acumulatori backup

– Detectori combinati

 

AA Servinstal Bucuresti

Sistemele de detectie incendiu pot fi conventionale (cu localizarea incendiului sau unui defect la nivel de zona) sau adresabile (cu localizarea unui incendiu sau a unui defect la nivel de detector).

In general centralele adresabile sunt recomandate la obiectivele de mari dimensiuni, cu incaperi multe sau suprafete foarte mari, avantajul major al acestora fiind, informatiile la nivel de detector/buton pe care le primeste centrala. Astfel este foarte usoara localizarea defectelor sau alarmelor, chiar si fara un plan detailat.

Principalele avantaje ale instalarii unui system de detectie a incendiilor sunt:
– Minimizarea pagubelor materiale in caz de incendiu, deoarece sistemul detecteaza un potential incendiu in faza incipienta.
– Evitarea pierderilor umane, datorita faptului ca alarma este declansata in faza incipienta a incendiului, astfel ca oamenii din perimetrul protejat pot sa fie evacuati in timp util.

Reparatii sisteme detectie incendiu Bucuresti

SERVICIU