Montaj bariere auto

Sisteme Securitate

Cerere gratuita

Cere serviciu

Montaj bariere auto Bucuresti
0 +

Proiecte terminate

Montaj bariere auto Bucuresti

Montaj bariere auto Bucuresti
Prezentare generală

Specialistii AA Servinstal ofera servicii de Montaj bariere auto Bucuresti. Specialisti nostrii vor face masuratorile necesare si vor stabili toate detaliile tehnice pentru a va ajuta sa alegeti un model potrivit pentru nevoile dvs. In acest fel, va veti bucura de siguranta, confort si liniste in propria locuinta sau indiferent unde alegeti sa instalati sistemul de limitare a traficului cu bariere. Noi ne ocupa de tot ce trebuie pentru ca dvs. sa aveti la dispozitie un sistem de bariere automate imediat. CONTACTATI-NE!

Servicii generale de montaj bariere auto

Montaj bariere auto Bucuresti

SERVICIU

Barierele reprezinta o varianta particulara a unui sistem de control acces pentru autovehicule  limitand traficul la nivelul caii de access in proprietatea securizata cu ajutorul unor cititoare cu cartela care ofera autorizarea necesara si a unui limitator de acces pe drumul de servitute cu bariera care deblocheaza accesul in urma autorizarii soferului. In ultimii ani, la marginea marilor orase au aparut tot mai multe ansambluri rezidentiale. Odata cu mutarea oamenilor acolo, ei au simtit nevoia de a limita accesul auto.

Se intampla ca pe drumurile de servitute sa ajunga si masini de tonaj mare, masini ce pot deteriora drumul amenajat pe cheltuiala proprietarilor din acel ansamblu. In aceste conditii, un sistem de bariere acces se impune ca o necesitate.

Barierele pe care noi vi le recomandam sunt foarte fiabile deoarece sunt facute din materiale de calitate, fiind asamblate cu echipamente moderne, de ultima ora. Toate mecanismele lor, senzorii, telecomenzile si componentenele mecanice sunt de cea mai buna calitate si rezista in timp, indiferent de anotimpul in care acestea sunt utilizate. Ele sunt simplu de montat acolo unde este nevoie de ele si va garanteaza tot confortul de care aveti nevoie in propria locuinta.

Multi proprietari din ansamblurile rezidentiale au ales sa isi instaleze bariere automate la accesul in aceste spatii comune cu masina proprie. In acest mod, ei evita neplacerile cauzate de patrunderea masinilor neautorizate pe proprietatea lor. Putem instala bariere automate oriunde aveti nevoie de ele, in cel mai scurt timp de cand ne contactati.

De asemenea instalarea unui sistem de control acces cu bariere se impune si in zone industriale, depozite sau de productie, spitale, parcari si parcari subterane ale spatiilor comerciale

Montaj bariere auto Bucuresti

SERVICIU