Mentenanta sisteme de securitate

Servicii

AA Servinstal

Rezidential / Retail

Servicii de mentenanta sisteme de securitate

AA Servinstal, Bucuresti, Ilfov poate incheia la cerere contracte de mentenanta sisteme de securitate la preturi competitive si in functie de complexitatea sistemelor luandu-va astfel grija de la protejarea bunurilor sau activelor dumneavoastra impotriva raufacatorilor sau hazardelor naturale. CONTACTATI-NE!

0 +

Muncitori experți

0 +

Proiecte finalizate

0 +

Clienți mulțumiți

0 +

Garanții finalizate

Vă interesează o estimare?

Începeți cu estimarea gratuită

Donec feugiat lectus mi, nec scelerisque massa viverra ac. Vivamus vestibulum ornare imperdiet. Nam et sagittis diam. Maecenas maximus fringilla viverra.

Mentenanta sisteme de securitate

Servicii mentenanta sisteme de securitate

AA SERVINSTAL

AA Servinstal Bucuresti-Ilfov asigura  intretinerea preventiva precum si lucrarile de reparatii si mentenanta sisteme de securitate instalate anterior si care au iesit din garantie.

Riscurile la care sunteti expus datorita functionarii defectuoase a sistemului de securitate si neefectuarii la timp a intretinerii preventive a acestuia sunt atat tehnice iar uneori chiar si de natura juridica in sensul in care nu vă confromați cerințelor impuse de legea 333 din 2003.

Din punct de vedere tehnic lipsa programelor de mentenanta sisteme de securitate poate duce la frecvente alarme false ale sistemului care in timp pot devin frustrante, pierderea unor date importante sau inregistrarea partiala sau neclara a acestora sau blocarea nedorita a accesului in perimetrul supravegheat,

Categoriile generale la care executam lucrari de reparatii se refera la camere de supraveghere, sisteme de control acces, sisteme de alarmare si antiefractie, sisteme de interfonie, sisteme de detective incendiu, alte tipuri de detector (senzori) precum si combinatii diverse a sistemelor mentionate.