Instalari retele voice date

Sisteme Securitate

Cerere gratuita

Cere serviciu

Instalari retele voice date
0 +

Proiecte terminate

Instalari retele voice date

Instalari retele voice date
Prezentare generală servicii de instalari retele voice date.

Retelele de voce/date sunt proiectate special pentru a asigura conectivitatea calculatoarelor in retea si conexiunea de mare viteza la internet si interfata printr-un Pabx la comunicatia de voce. Desi in prezent retelele de tip  wireless au castigat teren in special in aplicatiile rezidentiale totusi sunt o multitudine de firme de dimensiune mare , medie sau chiar mica care au nevoie de o retea stabila si fiabila de mare viteza datorita aplicatiilor care au nevoie de transmisia rapida a pachetelor de date din ce in ce mai mari.

Specialistii AA Servinstal din Bucuresti-Ilfov pot instala retele de cablare structurata in orice cladire dupa cele main oi standarde si adaptate conform cerintelor tehnice si functionale ale dumneavoastra folosind componente de la producatori de top de pe piata la preturi foarte competitive. CONTACTATI-NE !

Servicii generale de instalari retele voce date

Retele voice date

Instalari retele voice date

SERVICIU

Retelele de voce/date au la baza  cablarea structurata. Cablarea structurată (conform definitiei Wikipedia) reprezintă un set de standarde ce determină modalitatea de instalare a cablurilor ce întră în componența rețelelor de date sau voce din centre de calcul, birouri sau clădiri. Aceste standarde determină modul de cablare în formație ‘stea’, în care toate prizele de date sunt conectate la un patch panel central (montat, de obicei, într-un rack de 19 țoli), de unde poate fi determinat exact modul în care vor fi utilizate aceste conexiuni. Fiecare priză poate fi legată (prin intermediul patch-panel-ului) la un comutator de rețea (switch) montat în același rack, sau la un patch panel cu rol de bridge către un sistem telefonic PBX, realizându-se astfel conexiunea la un port de voce.

Retele voice date

Cablarea structurată are în componență următoarele subsisteme ( sursa Wikipedia):

  • Instalația de intrare – reprezintă interfața clădirii cu lumea exterioară.
  • Camerele de echipament – găzduiesc echipamentul utilizat de persoanele din clădire.
  • Dulapul de telecomunicații – conține echipamentele de date și telecomunicații ce conectează subsistemele de cablare orizontală la backbone.
  • Backbone-ul – transportă semnalul între instalațiile de intrare, camerele de echipament și dulapurile de telecomunicații.
  • Cablarea orizontală – reprezintă cablurile de la camerele de telecomunicații la prizele individuale (de pe același etaj).
  • Componentele zonei de lucru – conectează echipamentul utilizatorului final la prizele subsistemului de cablare orizontală.

Instalari retele voice date

SERVICIU