Instalare sisteme control acces

Sisteme Securitate

Cerere gratuita

Cere serviciu

Instalare sisteme control acces Bucuresti Ilfov
Instalare sisteme control acces Bucuresti Ilfov
0 +

Proiecte terminate

Instalare sisteme control acces Bucuresti Ilfov

Instalare sisteme control acces Bucuresti Ilfov
Prezentare generală servicii de instalare sisteme control acces Bucuresti Ilfov

AA Servinstal ofera sericii de Instalare sisteme control acces Bucuresti Ilfov pentru sistemele integrate de securitate fizică – numite sisteme de control acces. Aceste sisteme de control access pot fi folosite atât pentru a ține evidența persoanelor care intră și ies (din sediu sau din anumite încăperi), cât și pentru a împiedica pătrunderile neautorizate în anumite spații.

Specialistii nostrii, in functie de cerintele tehnice sau functionale exprimate va pot ajuta sa selectati produse fiabile de foarte buna calitate de la producatori de top de pe piata asigurandu-va si buna intretinere a acestora. Cateva elemente care fac parte din instalarea la cheie ale sistemelor de acces control fizic sunt:

  • Proiectarea solutiei de acces si intocmirea documentatiei
  • Livrarea echipamentelor active si passive precum si a accesoriilor aferente
  • Instalarea cablurilor, a echipamentelor precum si configurarea acestora
  • Configurarea si testarea sistemului precum si instruirea angajatilor care il vor opera
  • Predarea lucrarii
  • Mentenanta preventive la cerere

Servicii Comercial

Comercial

SERVICII

Servicii Rezidential

Rezidential

SERVICII

Instalare sisteme control acces Bucuresti Ilfov

Instalare sisteme control acces Bucuresti Ilfov

SERVICIU

Funcționalitățile si serviciile de instalare sisteme control acces Bucuresti Ilfov oferite de AA Servinstal in Bucuresti sunt descrise dupa cum urmeaza: accesul este permis doar după autentificare. Aceasta se poate face prin cartelă magnetică sau de proximitate, prin cod tastat pe un terminal dedicat, prin cititoare de amprentă sau de iris. Functiile sistemelor prezentate mai sus sun cele principale dar prin conectarea la un sistem informatic de gestiune se pot adauga si alte functii care deriva din rapoartele sistemului de gestiune cum ar fi apliacatii de pontaj si monitorizare ale personalului propriu si identificarea vizitatorilor autorizati. Identificarea personalului se face prin citirea unor date de pe cartela magnetica sau tastarea unui cod pe cititorul aflat la usa de acces. Cititoarele de acces mai pot  identifica personalul si dupa anumite date biometrice cum ar fi cititoarele de amprente sau de iris.

Dupa verificarea acreditarilor pe baza datelor pre setate in system cititorul actioneaza yala electromagnetica a usii de acces( sa dupa caz a barierelor sau a altor sisteme care previn accesul cum ar fi turnicheti etc)

Sisteme Control Access Hoteluri & SPA

Un sistem de acces hotelier include o yală automatizată montată direct pe ușa camerei de hotel (alimentată dintr-o baterie inclusă) care permite citirea cartelelor de acces, descuierea ușii (sistem cu electromotor) pentru cartelele valide. De asemenea se înregistrează pe cartelă data și ora la care a fost folosită, pentru deschiderea ușii. După intrarea în cameră, cardul se va introduce în economizorul de energie care deblochează accesul la alimentările cu energie electrică din cameră. Cardurile sunt codificate la recepție, la check-in, pentru perioada de găzduire, pentru ușa camerei și eventuale alte uși unde îi este permis accesul turistului (saună, centru SPA, parcare subterană, etc.), sau pentru înregistrarea plății la restaurant. La check-out cardul este utilizat pentru a se descărca datele de pe el și servește la întocmirea notei de plată.

Serviciile de instalare sisteme control acces Bucuresti Ilfov oferite de AA Servinstal garantează o mai mare confidențialitate a găzduirii turistului. Ca exemplu recepționerul neștiind când turistul este sau nu în cameră, iar in același timp personalul de serviciu poate intra în camera de hotel cu carduri asemănătoare, dar care au accesul limitat pentru o singură dată pe zi și numai între anumite ore (pentru curățenie). Managerul sau administratorul hotelului are card “master” cu care poate intra în orice cameră.

Instalare sisteme control acces Bucuresti Ilfov

HOTELURI & SPA

Sisteme Control Access Online

Instalare sisteme control acces Bucuresti Ilfov

SISTEME ONLINE

Sistemele de control acces on-line sunt și ele utilizate, iar anumite hoteluri sau lanțuri hoteliere le preferă pentru că asigură o mai mare securitate turistului și bunurilor din cameră – asta însă în detrimentul confidentialității. Sistemele on-line sunt realizate cu module de control acces pentru fiecare cameră, cititor de carduri în fața ușii, yală electromagnetica în ușă. Modulul de control acces servește și altor scopuri: room-service, buton urgență (baie), monitorizare geam deschis, monitorizare inundare accidentală, senzor de mișcare în cameră pentru detecție efracții, integrare cu sistemul de climatizare, etc.

Toate operațiunile sunt monitorizate în timp real la recepție, deci crește siguranța, confortul și securitatea turistului. Aceste sisteme se integrează perfect cu softurile actuale de gestiune hotelieră.