Instalare senzori gaze inundatii miscare

Sisteme Securitate

Cerere gratuita

Cere serviciu

Instalare senzori gaze inundatii miscare Bucuresti Ilfov
0 +

Proiecte terminate

Instalare senzori gaze inundatii miscare Bucuresti Ilfov

Instalare senzori gaze inundatii miscare Bucuresti Ilfov
Prezentare generală servicii de instalare senzori gaze inundatii miscare Bucuresti Ilfov

AA Servinstal ofera servicii de instalare senzori gaze inundatii miscare Bucuresti Ilfov. Senzorii sunt dispositive foarte utile care in general se monteaza in strinsa legatura cu centrala antiefractie  astfel incat sa permita trimiterea unui semnal de alarma daca detectorul identifica un deranjament in perimetrul securizat.

Specialistii nostrii din BucurestiIlfov, in functie de cerintele tehnice sau functionale exprimate va pot ajuta sa selectati senzorii potriviti asigurandu-se si ca acestia sunt compatibili cu centrala de alarmare. Se poate asigura si intretinerea periodica a sistemului instalat astfel incat acesta sa functioneze in parametrii.

Servicii generale de instalare senzori gaze inundatii miscare

Servicii Comercial

Comercial

SERVICII

Servicii Rezidential

Rezidential

SERVICII

Senzori gaze inundatii miscare

Instalare senzori gaze inundatii miscare Bucuresti Ilfov

SERVICIU

Senzorii (termenul tehnic este “detectoar”) sunt dispozitive sensibile la diferiti factori (caldura, miscare, fortari de usi / geamuri, lovituri, fum, etc). Fiecare senzor este responsabil de o sarcina clara si specifica.

Cei mai utili senzori sunt: detectorii PIR de miscare pentru interior, contactele magnetice pentru detectarea geamurilor si usilor fortate si detectoarele de fum. Trebuie sa stiti ca exista detectoare potrivite pentru orice problema, trebuie doar sa il alegeti pe cel potrivit.

De asemenea o alta categorie relative uzuala de senzori ii reprezinta senzorii de gaz utili de exemplu pentru depistarea problemelor in functionarea centralelor termice (mai ales nesupravegheate) precum si senzorii de inundatie care pot semnaliza din timp deranjamente la pompele de apa, hidrofoare etc.