Instalare interfoane

Sisteme Securitate

Cerere gratuita

Cere serviciu

Instalare interfoane Bucuresti Ilfov
Instalare interfoane Bucuresti Ilfov
0 +

Proiecte terminate

Instalare interfoane Bucuresti Ilfov

Instalare interfoane Bucuresti Ilfov
Instalare interfoane Bucuresti
Prezentare generală servicii de instalare interfoane Bucuresti Ilfov

AA Servinstal ofera servicii de instalare interfoane Bucuresti Ilfov fiind una dintre solutiile din ce in ce mai folosita in ultimul timp prin sistemele de interfonie cu variantele audio si video. Cu ajutorul unui astfel de sistem puteti afla foarte simplu pe cine urmeaza sa primiti in incinta propietatii dumneavoastra, puteti comunica si permite sau refuza accesul acestei persoane. In plus cu ajutorul unui video-interfon aveti posibilitatea de a vedea persoana care apeleaza.

Noutatea sunt videointerfoanele, dupa cum sugereaza si numele, interfoane cu posibilitatea vizualizarii celui care apeleaza cu sau fara comunicare audio.

Servicii generale de instalare interfoane

Servicii Comercial

Comercial

SERVICII

Servicii Rezidential

Rezidential

SERVICII

Interfoane audio sau video pentru blocuri rezidentiale

Interfoane audio sau video pentru blocuri rezidentiale

SERVICIU

Prin serviciile de instalare interfoane Bucuresti Ilfov oferite de AA Servinstal puteţi permite accesul în imobil doar anumitor persoane şi, deci, puteţi scăpa cu uşurinţă de musafirii nepoftiţi. 

Beneficiile sistemelor de interfonie sunt numeroase: pe lângă confortul cu care puteţi permite accesul în imobil a musafirilor, aceste dispozitive vă ajută să păstraţi liniştea şi curăţenia pe scară prin îngrădirea accesului persoanelor neautorizate.

 Spre deosebire de sisteme de interfone audio, sistemele de interfoane video vă ajută să scăpaţi de musafirii nepoftiţi căci aceste dispozitive permit locuitorilor unui imobil să îşi vadă musafirii fără a răspunde la uşă. 

Interfoane audio sau video vilă

Sistemele de interfonie audio pentru vilă sunt ideale pentru casele medii şi mari, căci asigură o comunicaţie full duplex, la fel ca la telefon.

Contactati AA Servinstal pentru serviciile de instalare interfoane Bucuresti Ilfov si bucuraţi-vă de confortul casei dumneavoastră. Cu noile sisteme de interfonie pentru vile, puteţi monitoriza accesul în cămin din toate punctele cheie ale casei dumneavoastră fără a vă deplasa mai mult decât v-aţi dori.

Interfoanele video puse la dispozitie de AA Servinstal Bucuresti Ilfov sunt primul pas pentru securizarea căminului dumneavoastră. Aceste dispozitive permit relaţia cu exteriorul, fără a vă deplasa din confortul căminului, prin simpla accesare a unui buton

Totodată, puteţi scăpa de musafirii nepoftiţi, fără bătăi de cap şi fără a ieşi din imobil. Aceste dispozitive sunt ideale pentru orice tip de locuinţă şi asigură siguranţa familie şi căminului, căci dumneavoastră puteţi controla accesul musafirilor în imobil, iar poarta se va deschide doar când dumneavoastră permiteţi accesul.

Interfoane audio sau video vilă

SERVICIU

Yale electrice

Yale electrice

SERVICIU

Noile yale electrice îmbunătăţesc confortul căminului dumneavoastră, căci permit acţionarea acestora de la distanţă, prin telecomandă.  Se pretează atât pentru securizarea uşilor de la intrare, cât şi de la ieşire.

Yalele electrice sunt ideale atât pentru spaţiile rezidentiale mari, dar şi pentru confortul căminului individual.