Instalare camere supraveghere

Sisteme Securitate

Cerere gratuita

Cere serviciu

Instalare camere supraveghere Bucuresti Ilfov
Instalare camere supraveghere Bucuresti Ilfov
0 +

Proiecte terminate

Instalare camere supraveghere Bucuresti Ilfov

Instalare camere supraveghere Bucuresti Ilfov

Prezentare generală servicii de instalare camere supraveghere Bucuresti Ilfov

Instalarea camerelor de supraveghere a devenit din ce in ce mai solicitata in ultima vreme si AA Servinstal vine cu cele mai noi solutii de instalare camere supraveghere Bucuresti Ilfov. Fie ca este vorba de supravegherea video de la distanta a afacerii personale cum ar fi un mic magazin, a unui spatiu rezidential locuit intermitent gen casa de vacanta sau chiar a locuintei permanente pe perioadele cand lipsesti.

AA Servinstal ofera servicii de monitorizare in Bucuresti – Ilfov in functie de particularitatile si necesitatile ansamblului. Acest lucru este posibil prin conectarea la internet folosind calculatorul, laptopul tableta sau chiar telefonul mobil smartphone.

Specialistii nostrii, in functie de cerintele tehnice sau functionale exprimate va pot ajuta sa selectati produsele optime fiabile si de foarte buna calitate de la producatori de top de pe piata cum ar fi Dahua sau Hikvision precum si celelalte componente ale sistemului care se recomanda a fi de la acelasi producator pentru o compatibilitate optima.

Servicii generale de instalare camere supraveghere - CCTV

Servicii Comercial

Comercial

SERVICII CCTV

Servicii Rezidential

Rezidential

SERVICII CCTV

Instalare si supraveghere CCTV

Instalare si supraveghere CCTV

Bucuresti - Ilfov

In ultima vreme costurile componentelo unui sistem de supraveghere au devenit mai convenabile iar configurarea este mult mai facila. Un sistem de supraveghere analogic HD , de regula, contine urmatoarele componente: un inregistrator video digital(DVR HD), hard disk-ul de stocare al imaginilor , camerele analogice HD recomandarea noastra fiind sa considerati un furnizor de buna calitate , sursa de alimentare pentru camere si cablurile aferente, reteaua de cabluri pentru transmiterea semnalului video,  UPS (sursa meintreruptibila in cazul in care apare o cadere de tensiune), un monitor pentru afisare locala), diverse accesorii (mufe, doze , pat cabluri copex etc). 

In cazul in care vorbim de componentele unui sistem de supraveghere video digital IP se poate schimba sursa de alimentare cu un switch POE (power over Ethernet) dar componentele raman cam aceleasi.

Camere HDCVI, HDTVI, AHD

AA Servinstal ofera servicii de instalare camere supraveghere Bucuresti Ilfov pentru camere de supraveghere analogice HD sau camera video IP  in functie de cerintele functionale au foarte multe specificatii( ex camere HDCVI, HDTVI, AHD, analogice),  de care trebuie sa tinem cont in configurarea unui sistem precum si compatibilitatea intre componentele sistemului. Exemple de cerinte functionale ale camerelor pot fi:

  • rezolutia (cu cat e mai mare cu atat se vor obtine imagini mai detaliate,
  • iluminarea care este necesara pentru folosirea camerelor in conditii de noapte sau lumina scazuta si de regula se face cu leduri ce emit lumina infrarosie (nedetectabila ochiului uman)
  • Zoom
  • Reglarea unghiului de vizualizare manual sau automat comandata de la distanta
  • Instalare interioara sau exterioara.
 

Camere HDCVI, HDTVI, AHD

Bucuresti - Ilfov