Automatizare usi garaj

Sisteme Securitate

Cerere gratuita

Cere serviciu

Automatizare usi garaj Bucuresti
0 +

Proiecte terminate

Automatizare usi garaj Bucuresti

Automatizare usi garaj Bucuresti

Prezentare generală serviciii de automatizare usi garaj Bucuresti

AA Servinstal prestator de servicii de automatizare usi garaj Bucuresti monteaza la cerere usi de garaj automatizate cu actionare de la distanta in mai multe tehnologii disponibile de la furnizori de calitate asigurandu-va o fiabilitate ridicata a acestora. Usile de garaj pot fi de tip rulou sau de tip sectional

Specialistii AA Servinstal din Bucuresti, Ilfov in functie de cerintele tehnice sau functionale exprimate va pot ajuta sa selectati produse fiabile de foarte buna calitate de la producatori de top de pe piata asigurandu-va si buna intretinere a acestora. CONTACTATI-NE!

AA Servinstal - servicii generale de automatizare usi garaj in Bucuresti, Ilfov

AA Servinstal automatizare usi garaj Bucuresti
Avantajele usilor de garaj tip rulou

Usi garaj tip rulou

Securitate si protectie

AVANTAJ

Sunt ideale pentru protectia garajului si a bunurilor din interior. Datorita structurii robuste si a materialelor de calitate, opun o rezistenta ridicata atunci cand sunt fortate din exterior. 

Usi garaj tip rulou

Optimizarea spatiului

AVANTAJ

Economisesc spatiul din interiorul si din exteriorul garajului, datorita faptului ca se deschid vertical, prin rularea covorului de lamele pe un ax pozitionat in caseta. Caseta este plasata in partea superioara a usii, in interiorul sau in exteriorul garajului. Astfel, poti folosi intreaga suprafata utila a garajului.

Usi garaj tip rulou

Actionare practica

AVANTAJ

Cel mai practic tip de actionare a usilor de garaj este cel cu motor si telecomanda. Cu ajutorul telecomenzii, usa poate fi deschisa de la distanta, astfel incat esti tot timpul protejat de intemperii (vant, ploaie, ninsoare) in interiorul masinii. Poti alege si varianta cu intrerupator. Printr-o simpla apasare de buton, usa se deschide fara niciun efort din partea ta. Iar daca alegi actionarea manuala, sinele duble de culisare te ajuta sa o actionezi rapid si usor de cate ori ai nevoie.

Usi garaj tip rulou

Izolare optima

AVANTAJ

Lamelele cu grosime mare sunt umplute cu spuma poliuretanica cu densitate optima, care asigura o buna izolare termica si fonica. Astfel, usile elimina pierderile de caldura care se realizeaza prin intermediul garajului si mentin temperatura constanta mai mult timp. Nu in ultimul rand, vei face economii la incalzire.

Usi garaj tip rulou

Rezistenta mare

AVANTAJ

Materialele de calitate, componentele robuste (caseta si axul interior din otel, lamele din aluminiu, ghidaje si lamela terminala din aluminiu extrudat), vopsirea in camp electrostatic, sistemul electric de actionare contribuie la durata mare de viata a produselor. Astfel, te poti bucura de o usa de garaj functionala si eleganta timp indelungat (cel putin 10 ani).

AA Servinstal automatizare usi garaj Bucuresti
Avantajele usilor de garaj tip sectional

Usi garaj tip sectional

Economisirea inteligenta a spatiului

AVANTAJ

Structura performanta a usii prevede deschiderea ei verticala si rularea paralela cu tavanul, pe sinele de culisare. Usa se ridica vertical si ruleaza paralel cu tavanul. Astfel, se poate utiliza atat spatiul din fata garajului, cat si tot spatiul din interior.

Usi garaj tip sectional

Siguranta optima

AVANTAJ

Usile sectionale sunt printre produsele de protectie cu cea mai mare cerere de pe piata. Structura robusta, materialele de calitate si componentele cu rezistenta mare asigura protectia casei si a bunurilor.

Usi garaj tip sectional

Fiabilitate inalta

AVANTAJ

Usile electrice sunt dotate cu fotocelule pentru detectarea obstacolelor in timpul actionarii. Nu in ultimul rand, panourile sunt prevazute cu un sistem de protectie impotriva prinderii degetelor (“nas” asimetric cu cheder). Acestea asigura protectie pentru utilizatori si previn defectarea usii.

Usi garaj tip sectional

Rezistenta indelungata

AVANTAJ

Sunt sisteme de folosinta indelungata, concepute sa reziste timp indelungat (peste  15 ani la o utilizare normala)

Usi garaj tip sectional

Eleganta si rafinament

AVANTAJ

Au cel mai modern aspect din categoria produselor de inchidere a garajelor. Atat calitatea materialelor, designul componentelor, accesoriile optionale, cat si gama larga de culori (inclusiv imitatie lemn) si rezistenta in timp a culorii creeaza un produs de top. De asemenea, pot fi dotate optional cu ferestre si cu usi pietonale, care contribuie la eleganta usii si la confortul tau.