Accesorii aplicatii rezidentiale interfoane

Sisteme Securitate

Cerere gratuita

Cere serviciu

Accesorii aplicatii rezidentiale interfoane
0 +

Proiecte terminate

Accesorii aplicatii rezidentiale interfoane

Accesorii aplicatii rezidentiale interfoane
Prezentare generală pentru accesorii aplicatii rezidentiale interfoane

AA Servinstal, Bucuresti – Ilfov ofera servicii pentru accesorii aplicatii rezidentiale interfoane si istaleaza sisteme interfonie cu sau fara componenta video pentru asociatii de locatari, blocuri, vile sau ansambluri rezidentiale.

Specialistii nostrii, in functie de cerintele tehnice sau functionale exprimate va pot ajuta sa selectati produse fiabile de foarte buna calitate de la producatori de top de pe piata asigurandu-va si buna intretinere a acestora. CONTACTATI-NE!

Servicii generale pentru accesorii aplicatii rezidentiale interfoane

Blocuri Rezidentiale

Accesorii aplicatii rezidentiale interfoane

SERVICIU

Interfoane audio sau video pentru blocuri rezidentiale

Prin instalarea unui asemenea sistem puteţi permite accesul în imobil doar anumitor persoane şi, deci, puteţi scăpa cu uşurinţă de musafirii nepoftiţi. 

Beneficiile sistemelor de interfonie sunt numeroase: pe lângă confortul cu care puteţi permite accesul în imobil a musafirilor, aceste dispozitive vă ajută să păstraţi liniştea şi curăţenia pe scară prin îngrădirea accesului persoanelor neautorizate.

 Spre deosebire de sisteme de interfone audio, sistemele de interfoane video vă ajută să scăpaţi de musafirii nepoftiţi căci aceste dispozitive permit locuitorilor unui imobil să îşi vadă musafirii fără a răspunde la uşă. 

Case si Vile

Interfoane audio sau video vilă

Sistemele de interfonie audio pentru vilă sunt ideale pentru casele medii şi mari, căci asigură o comunicaţie full duplex, la fel ca la telefon.

Bucuraţi-vă de confortul casei dumneavoastră căci, cu noile sisteme de interfonie pentru vile, puteţi monitoriza accesul în cămin din toate punctele cheie ale casei dumneavoastră fără a vă deplasa mai mult decât v-aţi dori.

Interfoanele video sunt primul pas pentru securizarea căminului dumneavoastră. Aceste dispozitive permit relaţia cu exteriorul, fără a vă deplasa din confortul căminului, prin simpla accesare a unui buton

 Totodată, puteţi scăpa de musafirii nepoftiţi, fără bătăi de cap şi fără a ieşi din imobil. Aceste dispozitive sunt ideale pentru orice tip de locuinţă şi asigură siguranţa familie şi căminului, căci dumneavoastră puteţi controla accesul musafirilor în imobil, iar poarta se va deschide doar când dumneavoastră permiteţi accesul.

Accesorii aplicatii rezidentiale interfoane

SERVICIU